İzmir

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Life Corner Hotel, Tempo Residence Comfort Izmir en Marlight Boutique Hotel drie van de beste goedkope hotels in İzmir. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in İzmir zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in İzmir

vanaf € 24
vanaf € 30
vanaf € 54

Wat zeggen reizigers over İzmir?

9,8
Fans van geschiedenis
8,4
Zakenreizigers
8,4
Luxe Reizigers
8,4
Fijnproevers
8,4
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (74)
elaine g (@iamego)
elaine g (@iamego)San Francisco
31-05-16

Een van mijn favoriete steden in Turkije ... de 3e grootste stad, was ik verbaasd dat ik niet had gehoord. Het heeft enkele geweldige waterfront gebieden om rond te hangen. De "downtown" / financiële gedeelte heeft tonnen koffie plaatsen waar je kunt zitten en genieten van een kopje koffie en genieten van de oceaan

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
10-10-13

Gayle en ik eigenlijk niet veel van Izmir (formeel de Griekse stad van Smyrna), met uitzondering van de stad te zien als we binnenkwamen en linksaf via ons cruiseschip of op de bus van en naar Efeze. Onze nexus was de haven en met waarschijnlijk veel gemiste kans om deze interessante multi-culturele ruimte grondiger te verkennen.

Herdianti Wisesaputri
Herdianti WisesaputriJakarta
04-03-13

Deze stad heeft drie gezichten. Zakelijke kant, een beetje slumy kant en de prachtige mooie kant aan de kust. Anyways zijn een bezoek waard alleen voor de prachtige kust kant :)

Sam Litvin
Sam LitvinSan Diego
14-01-13

Grote stad die weinig buiten bekend is, maar in Turkije is bekend om zijn muziek, stranden en een zeer liberale sfeer.

Plan een reis naar Turkije