Hotels Oban

Vind het beste hotel in Oban voor je datums, selecteer op prijs of voorkeur

Vergelijk hotelaanbiedingen van honderden aanbieders op één plek

Zoek naar hotels in Oban met gratis annuleren of uitstekende beoordelingen

Vertrouwde hotelaanbieders in Oban

Alle hotels in Oban weergeven

hotel-map-preview-background
Inclusief alle belastingen en heffingen

Kun je het juiste hotel niet vinden?

Zoeken naar alle beschikbare hotels in de buurt van Oban. Vind het perfecte hotel voor jou.

Meer hotels bekijken

Vind een hotel in Oban in het hart van de actie

Versla de wachtrijen bij de topattracties in Oban door dicht bij ze te verblijven.

Wat feiten op een rij

Geniet van een goede nachtrust door je goed voor te bereiden op je reis.
Gemiddelde prijs 4-sterrenhotel€ 211 per nacht
Gemiddelde prijs 5-sterrenhotel€ 189 per nacht

Loop geen enkele mooie aanbieding mis

Blijf iedereen een stapje voor en vind betaalbare reizen met de nieuwste aanbiedingen, nuttige tips en het laatste nieuws.

Je kunt je op elk moment afmelden. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Oban Bay Hotel, Alltavona House en The Gallery Apartment drie van de beste goedkope hotels in Oban. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Oban zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Vind goedkope hotels in Oban: veelgestelde vragen

De verwachte gemiddelde temperatuur in Oban in april is 6°C. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde temperatuur van 15°C. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 2°C. De regenachtigste maand is januari en de droogste maand is mei.
Je kunt je hotelreservering zo nodig altijd annuleren of wijzigen, maar zoek hotels in Oban met gratis annuleren of flexibele boekingsopties om zeker te zijn dat je je geld terugkrijgt. Bij sommige hotels kun je annuleren en krijg je je geld terug als je plannen wijzigen.
Natuurlijk – de goedkoopste hotelaanbieding die we binnen de komende 7 dagen hebben gevonden, kost 59 € per nacht. Als je een hotel voor de komende 24 uur nodig hebt, hebben we een plek gevonden waar je voor {hotels_cheapest_price_in_next_24_hours} per nacht kunt verblijven.
De gemiddelde prijs van een hotel op weekdagen is 167 € per nacht, de gemiddelde prijs in het weekend is 162 €. Het lijkt erop dat de goedkoopste dag om een verblijf in Oban te boekenzondag is.
De dichtstbijzijnde luchthaven in de buurt van Oban is luchthavenOban Connel (OBN), dat is 6.9 km vanaf het centrum van Oban.

Andere luchthavens zijn:

luchthavenColl Island (73.8 km)
luchthavenGlasgow Internationaal (88.6 km).
Na wat rekenwerk hebben we ontdekt dat zondag de goedkoopste dag is om een hotel in te boeken Oban. De duurste dag lijkt vrijdag te zijn
De gemiddelde prijs van een 3-sterrenhotel in Oban ligt momenteel rond de 145 € per nacht. Het goedkoopste 3-sterrenhotel dat we vonden kost 69 € per nacht.
De gemiddelde prijs van een 4-sterrenhotel in Oban ligt momenteel rond de 229 € per nacht. En het goedkoopste 4-sterrenhotel dat we vonden kost 95 € per nacht.
De gemiddelde prijs van een 5-sterrenhotel in Oban ligt momenteel rond de 260 € per nacht. En het goedkoopste 5-sterrenhotel dat we vonden kost 83 € per nacht.
Als je kinderen in Oban op sleeptouw neemt, probeer dan Oban Youth Hostel, The Scot en Oyster Inn Connel.
Op deze pagina gebruiken we geschatte prijzen om je te helpen kiezen uit een groot aantal opties. De prijzen op deze pagina zijn indicatieve schattingen op basis van zoekopdrachten van reizigers op Skyscanner, die kunnen worden gewijzigd.

Meer reisopties