Valencia

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hesperia Wtc, Lidotel Hotel Boutique Valencia en Hotel Guaparo Inn drie van de beste goedkope hotels in Valencia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Valencia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Valencia?

9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (8)
David Eastin
David EastinSantander
06-01-17

Een grote stad in Venezuela, dat is een verbindingspunt voor de echte pret. Het hotel ligt precies tussen Maracaibo en Caracas, Valencia is een enorme stad die veel vervuiling en niet veel te doen vanuit buitenstaanders perspectief biedt. Maak je geen zorgen over het maken van dit een attractie op uw volgende bezoek aan Venezuela.

Delia Sangiao
Delia SangiaoPontevedra
06-01-17

Que puedo decir, es mi ciudad

Ryan Bello
Ryan BelloSeattle
03-05-11

@marin614
@marin614Valencia
22-05-12

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 37 per nacht. De duurste maand om in Valencia te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 45 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 59 per nacht. Dit is 30% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 41 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Venezuela