Bath

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Albany Guest House, Crescent Guest House en Oldfields House drie van de beste goedkope hotels in Bath. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bath zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bath?

9,8
Fans van geschiedenis
8,2
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (150)
Fiona M
Fiona M
24-07-16

De prachtige Georgische stad Bath met zijn kosmopolitische sfeer en mooie architectuur. Voor elk wat wils met de oude Romeinse baden en spa, fantastisch aanbod van winkels, restaurants en cultuur.

Vito P
Vito P
07-06-16

Aan weerskanten van de inmiddels beroemde stuw op de rivier de Avon. Oorspronkelijk geïnspireerd door de Ponte Vecchio in Florence als je goed kijkt zie je de rechterkant komt niet overeen met de linkerhand website. Terug in de 18e eeuws de ontwikkelaars liep uit fondsen en dus moest behelpen.

Julian S
Julian SThornton Cleveleys
31-01-17

Bath is een paradijs voor shoppers, of je nu houdt van mode-ontwerper, high street merken of antiek. De moderne Southgate kwartaal beschikt over meer dan 55 high-street winkels en restaurants, waaronder grote namen zoals Apple Store, Superdry, Kurt Geiger en Topshop. Voor een mix van designer winkels, huishoudelijke artikelen, cafés en restaurants hoofd naar Milsom Place waar u retailers, zoals Cath Kidston en Ted Baker, plus een bruisende Jamie's Italian zult vinden. Voor iets totaal anders te proberen de sfeervolle The Corridor, een overdekte zuilengalerij vol met eigenzinnige onafhankelijke winkels die alles verkopen van zelfgemaakte fudge tot designer jeans. Maar er is veel meer te Bath - een wandeling langs een van de zijstraten en steegjes zal een aantal prachtige ambachtelijke producenten, handgemaakte sieraden winkels en interessante antieke showrooms, vol met ongewone, originele stukken te onthullen.

Sharon "Bubz" Z
Sharon "Bubz" ZDublin
09-01-16

Men kan het niet helpen, maar hou van deze stad van absolute schoonheid vanwege de uniformiteit en daardoor uniformiteit, zijn individualiteit en uniciteit. In al die eeuwen, werd Georgische stijl architectuur van de stad nooit verstoord, en de lijken bevroor hebben in de tijd en kreeg de reputatie van tijdloze schoonheid. De Romeinse baden, de abdij, de Pultney brug, de parade tuin, de wassende maan, alle onberispelijk onderhouden, en ontbloot getuigen van de geschiedenis, dat is gebleken.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk