Cambridge

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn University Arms Hotel, Autograph Collection, The Gonville Hotel en The Varsity Hotel & Spa drie van de beste goedkope hotels in Cambridge. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cambridge zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cambridge?

9,8
Fans van geschiedenis
8,0
Studenten
7,3
Reizende Gezinnen
7,3
Kunstliefhebbers
6,5
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (81)
Deborah W
Deborah W
16-06-16

Waar te beginnen; historische colleges om te lopen, een boottochtje op de Cam of beter nog het krijgen van een chauffeur punter, surfen op de markt of de besteding van ernstige geld in alle winkels die u gaat om een ​​volledige dag hier in ieder geval nodig hebben. Parkeren kan een uitdaging zijn, dus misschien de trein van Audley End krijgen en de bus naar het centrum van de stad midden in de voorzijde van het station. Je gaat naar een prachtige dag in deze historische stad.

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
12-05-16

CAMBRIDGE Mijn eerste indruk was als ik belandde in een tv-serie of in een Harry Potter film. Zo veel beroemde gebouwen van BBC en filmproducties. Kortom, een stad om te verdwalen. En varen op de Cam moet je zeker doen echt hilarisch.

jen  shu
jen shuNew Delhi
06-04-16

Ik hou van deze stad. Er is gewoon iets over deze plek. Ik zeker liever Cambridge over die andere school.

Jonathan Goddard
Jonathan GoddardCambridge
14-11-17

Cambridge is echt een prachtige stad, met een oude en fascinerende geschiedenis. Het is belangrijk om de fout te denken Cambridge is alle King's College Chapel, punteren, en Fitzbillies cafe niet te maken - hoewel deze dingen zijn vrij groot, ze zijn duur, en ook zeer toeristisch. Er is veel meer te zien, en de beste stukjes zijn die net buiten de gebaande paden, niet ver van het stadscentrum en de belangrijkste verkeersader, maar gewoon over het hoofd gezien. Er zijn tal van verborgen pareltjes in Cambridge die u kunt bezoeken en te genieten gratis.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk