Canterbury

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Carena House, The Maltings en Prospect Place drie van de beste goedkope hotels in Canterbury. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Canterbury zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Canterbury

vanaf € 77

Wat zeggen reizigers over Canterbury?

9,8
Fans van geschiedenis
6,8
Reizende Gezinnen
6,3
Kunstliefhebbers
6,3
Fans van de buitensport
6,3
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (27)
Julian S
Julian SThornton Cleveleys
26-01-16

Romeinse en Normandische ruïnes en straatjes met mooie vakwerkhuizen 16e en 17e eeuwse huizen - Canterbury is een stad vol geschiedenis en rijk aan toeristische attracties. Neem een ​​rondleiding van de prachtige kathedraal van Canterbury, de oudste in Engeland en de parel in fonkelende kroon van de stad. De wereldberoemde kathedraal nam een ​​gruwelijke plaats in de geschiedenis toen aartsbisschop Thomas Becket hier werd vermoord in 1170 - vandaar zijn historische aantrekkingskracht pelgrims. De kathedraal vormt een onderdeel van een UNESCO World Heritage Site trio; de oude ruïnes van St Augustine's Abbey en St. Martin's Church die de andere twee en niet te missen! Andere oude ruïnes, zoals het kasteel zijn herinneringen aan de stad geschiedenis, erfgoed en cultuur. Er zijn een aantal interessante musea waaronder het fascinerende Romeinse Museum, The Beaney House of Art & Kennis, The Canterbury Tales, The Kent Museum van de vrijmetselarij en Canterbury Heritage Museum, de thuisbasis van geliefde cartoon Britse personages, waaronder Bagpuss! Neem in de stad op een begeleide wandeling of ervaring schoonheid en de geschiedenis van de stad op een prachtige rivier reis per boot of punter met Canterbury Historic River Tours. The Canterbury Punting Company doet ook een griezelig rivier tour, compleet met lantaarns. Geniet van een aantal retail-therapie in de leuke winkeltjes, verken de geplaveide straatjes van de oude stad en de ervaring van de fantastische eetgelegenheden om u gevoederd en gedrenkt als je verkennen houden.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
13-01-14

Absoluut prachtig oude stad Kentish met grote Normandische kasteel, prachtige kathedraal, en tal van interessante winkels en musea. Het moet een stop als je 'doen England' met familie.

Molly Freedenberg
Molly FreedenbergLabro
06-01-17

De beroemde locale verhalen Chaucer Dit charmante, mooie stad is de thuisbasis van niet alleen de prachtige kathedraal van Canterbury, maar veel van de restaurants, pubs en winkels langs ouderwets geplaveide straatjes. Veer voor een thema-tour, of gewoon kuieren je weg in het hele oude stad voor een gezellige middag.

Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
28-07-13

Een echt leuk stadje, vol met zoveel geschiedenis en is zo'n geweldige dagje uit, waar je bent zeker van te zijn willen terugkomen voor meer.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk