Cardiff

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Clayton Hotel Cardiff, Holiday Inn CARDIFF CITY CENTRE en Cardiff Marriott Hotel drie van de beste goedkope hotels in Cardiff. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cardiff zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cardiff?

9,8
Fans van de buitensport
9,1
Reizende Gezinnen
7,7
Studenten
7,5
Fans van geschiedenis
7,4
Alleenreizende Vrouwen
Beoordelingen van leden (50)
Stephanie Best
Stephanie BestWeston
20-07-16

Deze stad was een gelukkige verrassing .... hield Cardiff. Het is beloopbaar met verkeersvrije winkelstraten en een prachtig kasteel in het midden. Bute Park is een geweldige en enorme park achter het kasteel. Er zijn paden die gaan voor mijl door bomen en langs grote groene open velden. Er zijn goede restaurants ook.

Laura S
Laura SDiamond Bar
29-01-15

Ik hou van deze kleine stad ... en het is geweldig als je een Whovian aka Doctor Who fan bent. Als je houdt van Doctor Who ... dit is uw stad. Cardiff ligt vlak bij de zee en het is gewoon mooi. Zeer rustig en niet een partij stad, maar gewoon een relaxte stad. Overal is een verfilming gebied voor Doctor Who en ze hier nog steeds te filmen. Het is ook het huis van de Doctor Who Experience. En het is prachtig. Als je niet een Whovian, het is gewoon een leuke plek om te zijn om te ontspannen. Het is een rustige stad en je kunt overal lopen.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
13-01-14

Mooie zuidelijke Welsh stad. Provinciaal, maar zeer vriendelijk met mooie open gebieden. Er is een kasteel en een aantal kantelen en een eerlijke beetje te zien. Plus het bezoekerscentrum is leuk.

Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
06-01-14

Een schitterende plek om te winkelen en uit eten gaan, met name in de baai! Het heeft zijn eigen geschiedenis met kasteel Cardiff, en heeft vele moderne notabelen ook, zoals de Millennium Stadium, en de Doctor Who tour die hier wordt gefilmd.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk