Carlisle

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Whirligig Cottage, Abberley House en Rose Cottage, Crosby on Eden drie van de beste goedkope hotels in Carlisle. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Carlisle zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Carlisle?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
7,4
Studenten
Beoordelingen van leden (8)
Maarten Freriks
Maarten FreriksDelft
11-08-14

Vriendelijke kleine stad. Goed om te verblijven voor een nacht, maar naast een kasteel en een museum, niet zo veel te doen.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
02-11-17

Geweldig, leefbare stad in de Schotse / Engels grens. In de buurt van Hadrian's Wall en een goed startpunt voor het Lake District. Mooie kathedraal en het indrukwekkende kasteel ook.

Jacqueline R
Jacqueline R
14-02-16

Veel off geschiedenis ook hier met het kasteel te bezoeken en veel winkels

Chris Behr
Chris BehrEdinburgh
30-06-18

I’ve visited Carlisle a few times when passing through. If you’re making the drive down south it’s a great stop-off point, with a decent amount to explore. I’m not sure I’d make a trip here specifically through.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 96 per nacht. De duurste maand om in Carlisle te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 100 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 77 per nacht. Dit is 27% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 98 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk