Chester

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hallmark Hotel The Queen, Chester, Crabwall Manor Hotel & Spa en Roomzzz Chester City drie van de beste goedkope hotels in Chester. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Chester zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Chester

vanaf € 52
vanaf € 92
vanaf € 83

Wat zeggen reizigers over Chester?

9,8
Fans van geschiedenis
7,6
Rugzaktoeristen
6,3
Alleenreizende Vrouwen
Beoordelingen van leden (16)
Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
17-09-15

Alleen met een uur om hier door te brengen, maar we zeker dat maakte de meeste van de tijd en Chester is absoluut prachtig! Met zijn unieke architectuur en rijen (een hoger niveau buiten op de high street), het is echt een genot om rond de stad te lopen. Gegooid in met dit is de geschiedenis, waar sprake is van een kasteel en het kasteel muren om rond te lopen, met een rivier in de buurt en Romeinse sites bezaaid rond. Zeker een bezoek waard.

Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
16-07-14

Chester is een ommuurde Romeinse gebouwde stad met veel historie. De stad wordt gezegd te worden achtervolgd, en er is een oude verwarmingsinstallatie onder de straten die op bepaalde winkels kan worden verkend in de stad (zoals Jigsaw). Er zijn tal van cafés, historische bezienswaardigheden, goede plaatsen om te eten, en leuke activiteiten.

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
06-01-17

Chester is gelegen aan de rivier Dee en heel dichtbij de grens met Wales. Ik heb in deze ommuurde stad meerdere malen verbleven tijdens een zakenreis door de jaren heen. Chester is opgericht als een "castrum" of Romeinse fort. Chester's vier hoofdwegen, Eastgate, Northgate, Watergate en de Brug, volgen op dit moment aangelegd routes - bijna 2000 jaar geleden. Chester was ook een van de laatste steden in Engeland in de Normandische verovering van Engeland dalen tot de Noormannen. Chester heeft een aantal middeleeuwse gebouwen, maar sommige van de zwart-witte gebouwen in het centrum van de stad zijn eigenlijk Victoriaanse restauraties. Chester is een van de best bewaard gebleven ommuurde steden in de Britse Eilanden, en ik heb de hele omtrek liep meerdere malen. Er is ook een leuke renbaan aan de ene kant, waarvan ik zou graag op een dag bij te wonen.

Powderhund
PowderhundLonden
06-01-17

Chester is een stad, maar van de slaperige variëteit. Geen blitse lichten en hardcore clubbing scene hier, maar te wijten aan het hebben van een college en wet school, zijn er tal van studenty achtervolgt en een paar goede uitgaansgelegenheden. Chester's interessant historisch gezien - oorspronkelijk een Romeinse nederzetting, behoudt een deel van de erfenis van deze met oude stadsmuren, geplaveide straatjes en mooie architectuur. Het is een goede provinciale plek om te bezoeken - goede winkels, een renbaan en een aantal prachtige wandelingen langs de oevers van de rivier de Dee. Het is een goede plek om te komen als je een weekendje weg dat heel relaxte wordt speciaals. Goed voor kinderen ook - de Chester Zoo is internationaal bekend, en het nabijgelegen Ice Cream Farm (je hebt een auto om er te komen van Chester nodig hebt) is leuk ook.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk