Coventry

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Coventry Hill Hotel, Quality Hotel Coventry en Royal Court Hotel & Spa Coventry drie van de beste goedkope hotels in Coventry. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Coventry zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Coventry?

9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Zakenreizigers
7,5
Studenten
Beoordelingen van leden (10)
D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
06-09-13

Zwaar gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog, het centrum van de stad is meestal concreet, maar er zijn een aantal leuke buurten. Warwick University in de omgeving is hard op weg een van wereldklasse instelling.

Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
02-08-13

Het winkelcentrum is een beetje een betonnen jungle, maar er zijn tal van winkels om uit te kiezen en er zijn ook tal van attracties te bezoeken, zoals veel musea. Het is ook erg interessant om te zien hoeveel van Lady Godiva een belangrijke rol in de geschiedenis van de stad speelt.

Mark Kennedy
Mark KennedyHandelen
06-01-17

We bezochten het voetbalstadion Ricoh Arena, het Olympisch Women's toernooi. Ga Canada !!

sebastian
sebastian
06-01-17

Ik heb 1,5 jaar daar studeren. De stad is klein en relatief rustig. Je kan zeggen dat het saai, maar ik vind het

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk