Derry

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Chamberlain House, Victoria Gate Bed And Breakfast en City Centre B & B drie van de beste goedkope hotels in Derry. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Derry zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Derry?

9,8
Fans van geschiedenis
8,2
Fans van de buitensport
8,2
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (8)
Susan L. Peters Baker
Susan L. Peters BakerEscondido
09-02-16

Veel geschiedenis. Neem een ​​zwarte taxi tour en krijg de eerste hand kennis. Ik nam ook een wandeltocht maken. Je zult veel leren in een uur en een half!

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
31-12-15

Ook bekend als Londonderry, de stad zelf is leuk om te zien, hoewel het landschap daarbuiten is ook de moeite waard te verkennen. We huurden een taxichauffeur om ons te tonen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, dan ons naar het land. Hoewel de beroemde "problemen" zijn lang voorbij, ze zijn duidelijk door de muurschilderingen op gebouwen en zelfs in sommige wijken die doet denken aan die tijd in de geschiedenis.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
06-01-17

Ik voelde me hier erg ongemakkelijk na Belfast. De spanning was voelbaar. We kregen een rondleiding en konden niet wachten om verder te gaan!

Kieth Brolaski
Kieth Brolaski
06-01-17

Waar de bloedige zondag gebeurd! Dit is de katholieke zijde van Derry ..

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk