Durham

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Burnhopeside Hall, Radisson Blu Hotel, Durham en Durham Marriott Hotel Royal County drie van de beste goedkope hotels in Durham. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Durham zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Durham?

9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Zakenreizigers
7,5
Fans van geschiedenis
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (11)
Chris Millson
Chris MillsonVerenigde Staten
01-04-13

Mooie stad. Het is niet groot, zodat je het kunt doen in een dag! Maar echt een leuke plek om te gaan.

Helena Beaumont
Helena BeaumontWakefield
06-01-17

mijn zoon ging naar de universiteit hier, dus ik heb avested intrest dus om een ​​prachtige ambient stad te spreken met een interessante cathederal tal van mooie parken en intersting winkels de moeite waard avisit alleen maar om de Japanse business scholen te zien in de prachtig onderhouden Japanse tuin

Sarah Gundle
Sarah GundleCharlotte
06-01-17

Prachtige middeleeuwse stad, goed eten (genoot van Finbarr's), coffeeshops, en een prachtig uitzicht

Neil Campbell
Neil CampbellBurnley
06-01-17

We gingen er slechts voor een weekend conferentie vele jaren geleden en werd verliefd op de plaats! De opmerkelijke eigenschappen hebben om zowel de kathedraal en de universiteit en ik moest terugkeren naar Manchester wel triest bij het verlaten van een dergelijke een zeer aangename en rustige plek! Reisde door middel van Catterick en de rest van Noord-Yorkshire en was heel jammer niet om daar te hebben stopten, had graag meer tijd kijken rond te hebben doorgebracht!

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk