Engeland

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Roomzzz Newcastle City, The Burleigh en Hazel Bank Country House drie van de beste goedkope hotels in Engeland. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Engeland zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Engeland?

9,8
Fans van de buitensport
7,2
Studenten
6,7
Fans van geschiedenis
6,5
Fans van het nachtleven
6,5
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (47)
Jon Powell
Jon PowellJonesboro
06-01-17

Great sight seeing en heerlijke diner zowat overal. Londen is geweldig. De buis is eng. Genoten van Brighton / Hove gebied het meest.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
06-01-17

Engeland is zeer populair voor het toerisme, maar de meeste mensen reizen naar of door het land nooit verlaten Londen. Het is begrijpelijk, de stad heeft zoveel te bieden, maar het Engels platteland is ook mooi en zo schilderachtig als ik had gedacht dat het is. Dit is een land met een rijke geschiedenis en een aantal van 's werelds grootste kunstwerk. Historisch Engeland is niet bekend om de fantastische keuken, maar Londen is een foodie kapitaal en met invloeden uit het verleden kolonies, voornamelijk Indische, diversiteit en smaak is toegenomen. Als u van plan bent om rugzak door Londen of Engeland Ik zou planning aanraden voor een korter verblijf in deze regio als gevolg van de hoge prijzen, betekent het niet dat je necissarily willen het allemaal samen over te slaan, maar de tijd die je van plan bent om te verblijven te beperken als je beperkte middelen.

xaviere
xaviereRijsel
06-01-17

Mode mensen, plaatsen. Goede vervoer meest interessante plekken: London & Cambridge

Đảm Thân
Đảm ThânPhu Lang Thong, Bắc Giang, Vietnam
31-08-14

OK

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk