Harrogate

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Premier Inn Harrogate Town Centre, Chequers Inn en Hazel Manor drie van de beste goedkope hotels in Harrogate. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Harrogate zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Harrogate?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Fans van het nachtleven
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (5)
Paula E
Paula ELonden
09-03-16

Het elegante kuuroord Harrogate is een bezoek waard. Harlow Carr Gardens zijn de Royal Horticultural Society in het Noorden. De beroemde Bettys Tea Rooms kan hier en in het centrum van Harrogate te vinden

Allanah B
Allanah B
17-01-16

Volkomen mooie oude kuuroord Harrogate ligt op 30 minuten rijden van ons eigendom. Geniet van een kuieren door de straten, goede restaurants, bars en winkels.

Maxine S
Maxine S
09-01-16

Nigel B
Nigel B
27-06-16

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk