Keswick

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Inn on the Square, Lynton Lodge Studios en Hunters Way drie van de beste goedkope hotels in Keswick. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Keswick zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Keswick?

9,8
Fijnproevers
9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
7,5
Groene Reizigers
7,5
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (7)
Amy McPherson
Amy McPhersonLonden
17-07-16

Keswick is een prachtige stad als uitvalsbasis voor de meren District, maar ook een prachtige markt stad om te bezoeken. Market dagen zijn donderdag en zaterdag. De stad zelf heeft veel restaurants en winkels, en goede pubs ook!

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
13-11-15

Mooie kleine stadje gelegen in het Lake District, vooral interessant als het is een perfecte toegangspoort tot de vele activiteiten van het Lake District National Park. Bezienswaardigheden zijn onder andere het Theater aan het meer, dat werd geopend in 1999, de Kewsick Museum and Art Gallery, de Victoriaanse Museum en de St. John's Church.

Kim Curtis
Kim CurtisBlackburn
06-01-17

Ik bezoek hier regelmatig en nooit moe van de bergen en meren die een gemakkelijke toegang heeft

steve bezer
steve bezer
29-06-16

Wat een prachtige stad. Zeker een bezoekje waard

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk