Lincoln

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Tennyson Retreat, Pemberton House en The Old Granary drie van de beste goedkope hotels in Lincoln. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Lincoln zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Lincoln?

9,8
Fans van geschiedenis
7,6
Kunstliefhebbers
7,6
Fijnproevers
7,6
Luxe Reizigers
7,3
Studenten
Beoordelingen van leden (9)
Gerard Keyes
Gerard KeyesLincoln
14-03-13

Hoe kan ik mijn nieuwe woonplaats van de laatste 4 jaar te beschrijven. Van zijn middeleeuwse geschiedenis met zijn prachtige kathedraal en het kasteel zowel hoog op de top van de heuvel die het decor voor de jaarlijkse kerst markt die bezoekers brengt van verre te bieden. Om een ​​stad die net is niet ontworpen voor de hoeveelheid verkeer dat nu de wegen is verstopt.

Edward Abel
Edward AbelSnowdonia National Park
06-01-17

Een bruisende stad die haar geschiedenis mengt, met een bruisend uitgaansleven. Bezoekers zullen nooit op een verlies voor iets te doen, op elk moment van de dag of nacht.

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
01-08-11

Tracey Ewers
Tracey EwersBicester
24-06-12

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk