Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Londen

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Londen

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Londen of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Londen. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotel Londen

Bent u een uitje of stedentrip aan het plannen naar de geweldige hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk? Laat Skyscanner u dan helpen bij het vinden van het juiste hotel, naast het boeken van vliegtickets Londen.

De rode dubbeldekkers, de fonkelende lichten op het West End, de levendige straatmarkten en natuurlijk het koninklijk paleis zijn slechts enkele van de typische bezienswaardigheden in Londen.
Ook wordt Londen gekenmerkt door de rivier de Theems die kronkelend door deze historische maar steeds veranderende stad stroomt.

Ga in de London Eye voor een adembenemend uitzicht over de stad en andere toeristische attracties als de Tower of London, House of Parliament en de “Gherkin”.

In Londen vindt u enkele van de beste 5-sterren hotels ter wereld. Brown's Hotel in Mayfair (de Kalverstraat op het Britse monopolybord) is het oudste hotel in Londen en dateert van 1837. In het centrum van Londen zijn de prijzen het hoogst, dit is vooral in de buurt van de West End. Oost-Londen is wat idealer als u een goedkopere accommodatie wilt. Dit deel heeft ook goede metroverbindingen, dus het centrum is binnen enkele minuten te bereiken. Voor de echte budgetreiziger of backpackers zijn de grote hostels te vinden in de buurt van Kings Cross station in West-Londen en bij Waterloo in het zuiden.

Het efficiënte metrosysteem in Londen zorgt ervoor dat de vele mensen die de stad dagelijks bezoeken zich gemakkelijk door de stad kunnen voortbewegen. Museas, galerieën en belangrijke monumenten zijn zo eenvoudig te bezoeken.

Kinderen zullen betoverd worden door de levensechte wassenbeelden van Madame Tussauds, terwijl volwassenen kunnen genieten van de exclusievere dingen van het leven met een bezoek aan de koninklijke familie’s favoriete winkel, Harrods. Koop een Bagel op Brick lane, wandel door Hyde park en ga shoppen op Carnaby Street en zorg dat u in de avond tijd heeft voor een hapje en een drankje of voor het bruisende nachtleven.

Wist u dat ..?

Het is algemeen bekend dat Londen een spannende smeltkroes van culturen is, er worden wel 250 verschillende talen gesproken.

Als u op zoek bent naar geheime stukjes van het oude Londense leven, wandel dan naar Ely Place voor een drankje in 'Ye Olde Mitre Tavern'. Deze pub is in 1546 gebouwd en alleen geopend op werkdagen, met uitzondering van één weekend per jaar. Deze kleine kromme, eigenzinnige taverne brengt u terug naar vervolgen tijden.

Maak een foto van het kleinste standbeeld van de hoofdstad. Het is een standbeeld van twee muizen die vechten om een ​​stukje kaas, u vindt het op de hoek van Eastcheap en Philpot Lane.