Newquay

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Kallacliff - Guest Accommodation, The Three Tees en Fairways Guest House drie van de beste goedkope hotels in Newquay. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Newquay zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Newquay?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
6,7
Studenten
6,7
Rugzaktoeristen
6,7
Fans van het nachtleven
6,5
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (17)
nickie miller
nickie miller
12-08-15

Als je in de buurt bent, zeker uitchecken de Newquay Aquarium. Evenals enkele van de plaatselijke winkels.

Sannidhya Misra
Sannidhya MisraVerenigde Staten
30-03-13

Pittoreske. Geweldig om te wandelen langs de kust. De Zuid-West Coast Path is goed aangegeven en gemakkelijk voor gracht strekt.

Laura Gourley
Laura Gourley
06-01-17

We waren hier op onze huwelijksreis in oktober, dus we weten niet wat het is om in de loop van het seizoen. Het was de eerste week van onze reis na onze hectische bruiloft dus we wilden verblijven in een heel mooi hotel op de Cornish Coast en gewoon relaxen. Het hotel we kozen was toevallig in Newquay. Ik kreeg het gevoel dat het de Britse versie van Panama City, FL of een surf stad in Californië. Het was erg strandvakantie georiënteerd. Je hoeft niet veel van de Amerikanen daar te zien. Ik ben blij dat we gingen, maar ik denk niet dat ik zou teruggaan. Als we terug naar Cornwall gingen, zouden we ergens zoals St. Ives blijven.

Keith Burnett
Keith BurnettKirkcaldy
28-01-13

het is leuk en vriendelijk als een tweede riveria

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk