Plymouth

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Churchwood Valley, 1 Elliot Terrace en The Grosvenor Plymouth drie van de beste goedkope hotels in Plymouth. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Plymouth zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Plymouth?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
5,6
Fans van het nachtleven
5,6
Kunstliefhebbers
5,6
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (12)
Jonathan Goddard
Jonathan GoddardCambridge
30-03-16

De stad in het zuidwesten van Devon is sterk beïnvloed door de betekenis ervan als een haven en kazernes voor de Koninklijke Marine. Plymouth ligt aan de monding van twee rivieren, de Plym en de Tamar, waar ze de zee in te voeren in de Plymouth Sound. Plymouth heeft een grote haven en is op de Cornish grens. U kunt maximaal rijden naar de westelijke kant van Plymouth en kijken uit over de haven naar marineschepen te zien.

Julian S
Julian SThornton Cleveleys
15-12-15

PLYMOUTH is een maritieme stad aan de overkant van de rivier de Tamar via de Torpoint veerboot of Tamar Bridge. Er is genoeg te zien en te doen, met inbegrip van de National Marine Aquarium, grote winkelcentra en de historische Barbican Quay en Royal William Yard. Het Theatre Royal brengt nieuwe producties naar Plymouth in de herfst en winter maanden.

Veronica Cox
Veronica CoxColchester
06-01-17

Plymouth, Devon is een fantastische plek om te bezoeken, of er of op een dagtocht verblijft, er is genoeg voor u om te zien en te doen. Tal van geschiedkundige sites en dingen; fantastisch winkelen in de stad; grote dingen te zien en te doen op de schoffel en geweldige boottochten rond de haven. Mis het niet!

Neil Campbell
Neil CampbellBurnley
06-01-17

Ik ben, heel duidelijk, neigt in de richting Plymouth, wat met het feit dat mijn geboortestad! Hoewel ik er zo lang geleden werd geboren, ik heb erg goede en liefdevolle herinneringen aan een bezoek aan meerdere keren tijdens mijn jeugd en tieners en het zal altijd blijven in mijn hart als een van de mooiste en meest rustige steden in het Verenigd Koninkrijk. Ik woonde er tot de leeftijd van zes en herinner me niet veel van mijn opvoeding daar. hoewel ik ben dankbaar dat mijn moeder was daar ook en, zo niet voor het feit dat ze getrouwd met een Mancunian en we hadden allemaal te verhuizen naar Manchester dan zou ik er morgen terug te gaan! Het is gevestigd in een van de mooiste provincies in dit land en ik herinner me vaak het zien van de Wrigley's kauwgom fabriek, terwijl op de bus ga daar naar beneden (het is direct gelegen aan de rand van de stad Plymouth en zodra ik zag dat landmark ik wist dat we dichter bij onze bestemming. ik kan alleen zeggen dat mijn verblijf waren er van re-verenigen met mijn grootmoeder en twee van mijn zussen, maar ook hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen! en complete vreugden om te ervaren! Tal van activiteiten in de buitenlucht en een aantal van de aardigste mensen in de wereld plus hun scrumpy cider was dodelijk! Afgezien van dat, als ik wilde ergens pensioen te gaan in het Verenigd Koninkrijk zou ik, heel duidelijk, kiezen voor Plymouth, zodat ik kon inhalen met mijn uitgebreide familie en krijgen te rot verwend!

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk