Portsmouth

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Gunwharf Quays Chic Apartment, Ace One at Gunwharf en Ferry House Lodge drie van de beste goedkope hotels in Portsmouth. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Portsmouth zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Portsmouth?

9,8
Fans van geschiedenis
8,5
Fans van het nachtleven
6,8
Kunstliefhebbers
6,8
Studenten
Beoordelingen van leden (20)
Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
05-01-14

Beroemd om zijn scheepswerven, is het een verzekerd van een geweldige dag, of zelfs weekend, uit. Het heeft een briljante winkelcentrum, en het heeft ook een mijlpaal van zijn eigen, Spinnaker Tower, die u kunt gaan, maar het kost wel een beetje.

Catharine Corder
Catharine CorderAustin
27-04-13

Het was een beetje koud en somber toen wij er in januari waren, maar de Victory was het waard.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
18-02-13

We gingen hier op een koele en regenachtige dag en toch van genoten. Het havengebied met de boten en musea is een geweldige manier om een ​​paar uurtjes door te brengen. Er is een winkelcentrum naast de deur, waar we hadden lunch en liepen rond de winkels. Zou meer tijd hebben besteed, behalve de regen opgepikt en gingen we terug naar de trein. Oh, de trein is een gemakkelijke manier om hier te komen vanuit Londen.

Angela Nance
Angela NanceRoanoke
06-01-17

Ging er tijdens het bedienen van de marine, LOT om daar te doen, en een leuke plek om te bezoeken.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk