Sheffield

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The One in the Middle, Sheffield Modern Apartments en Modern Studio LinDa Apartment drie van de beste goedkope hotels in Sheffield. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sheffield zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Sheffield

vanaf € 53
vanaf € 87

Wat zeggen reizigers over Sheffield?

9,8
Fans van het nachtleven
9,8
Studenten
Beoordelingen van leden (16)
Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
08-02-15

Had een snel overzicht van Sheffield als ik was alleen maar een bezoek aan de Octagon Centre, maar van wat ik zag het zeker lijkt heel de stad voor universitaire studenten. Ik zag niets bijzonder interessant, maar nogmaals ik heb niet echt gaan verkennen of naar het centrum zelf.

Patricia
PatriciaMadrid
23-01-15

Sheffield is een geweldige stad voor studenten; het heeft tal van pubs en clubs, kunt u partij elke dag van de week.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
22-04-13

Mooie Engels universiteitsstad met veel goede wandelen in de buurt. Universiteit van Sheffield is een uitstekende school en er is een voormalig poly daar ook zo veel studenten.

Gerard Keyes
Gerard KeyesLincoln
08-03-13

Hoewel ik kom uit de omgeving van Rotherham is dit waar ik naar huis te bellen. Het is misschien niet zo populair als andere steden in het Verenigd Koninkrijk, maar geen van hen kan concurreren met het landschap. Omdat op de drempel van het Peak District binnen 30 minuten kon je genieten van enkele van de mooiste landschappen in het geheel van Engeland. Het is veruit de vriendelijkste stad in het noorden van Engeland met een veel kleinere gevoel dan zijn grootte zou portretteren. Het is ook de bakermat van het moderne voetbal, zodat de hele wereld dankbaar om een ​​bos van cricketers uit Sheffield uit de jaren 1850, evenals het bestek dat we allemaal voor lief nemen vandaag zou moeten zijn.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk