Southampton

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Navigator, Novotel Southampton en Highfield House Hotel drie van de beste goedkope hotels in Southampton. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Southampton zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Southampton?

9,8
Fans van geschiedenis
8,1
Fans van de buitensport
7,8
Zakenreizigers
7,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (12)
Vasiliki Sfendouraki
Vasiliki SfendourakiBournemouth
20-06-14

Interessante stad, als u veel ruïnes, zoals de muren of de poort kan ontdekken gewoon door rond te lopen. heeft ook een paar winkelcentra voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het winkelcentrum. Maar persoonlijk denk ik niet vind het mooi als het heeft wel een zeer grijze uitstraling, zowel de zee en de lucht. Het is zeer geïndustrialiseerd. Ik denk dat een dag is meer dan genoeg om door te brengen in deze stad.

rk doty
rk doty
27-05-14

Onmogelijk. Bracht vele minuten uitzoeken hoe een reis (het vinden van het + teken) te creëren. Veel minuten langer probeert tevergeefs om stops toe te voegen aan een reis. Mislukking.

Colleen Mitcham
Colleen MitchamSouthampton
06-01-17

Het is een bruisende stad met 2 universiteiten en mantling, bars en restaurants. In de zomer is het geweldig door het water te zitten aan Ocean dorp en kijken naar de wereld die voorbij gaat! Genoeg te doen hier en daar zal binnenkort een Titanic museum, evenals het Tudor House, Art Gallery & diverse andere museum. Wij hebben de Bargate, die de ingang van de ommuurde stad was - te bezoeken hier en neem een ​​kijkje!

Harold
HaroldBrooklyn
06-01-17

Heeft als een van de minst aantrekkelijke steden op de planeet. Deze plek is grijs, industrieel, en depressief. De enige reden om te bezoeken is om snel hop op of uit een cruiseschip. Hotel en eetgelegenheden zijn beperkt (en slecht). Kom als je moet, maar laat zo snel als je kunt.

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk