Stirling

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Gladstone, The Courtyard en Milton Hayloft drie van de beste goedkope hotels in Stirling. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Stirling zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Stirling?

9,8
Fans van geschiedenis
6,4
Reizende Gezinnen
5,6
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (15)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
19-05-16

Een kleine stad in het centrum van Schotland, de belangrijkste bezienswaardigheid hier is het prachtige middeleeuwse kasteel. Een bezoek waard, maar je tijd besteden aan het verkennen van Stirlingshire als een geheel dat een aantal fantastische meren en heuvels heeft.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
30-01-16

Stirling en zijn kasteel zijn een kijkje waard. We uitgehongerd waren toen we hier kwamen, dus we pakten lunch in The Portcullis de buurt van Stirling Castle.

Katie Pierce
Katie PierceBoston
28-08-14

Het is een schattig heuvelachtige stad met een kasteel en veel mooie gebouwen. Alle straten zijn kasseien. Ik vermoed dat er niet veel meer te doen / te zien na 2 of 3 dagen. Het is gemakkelijk bereikbaar met de trein van / naar Edinburgh. Of, als je een beetje meer avontuurlijk, kon je fiets er zoals ik deed!

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
16-11-12

Poort naar de Schotse Hooglanden. Stirling heeft een belangrijke strategische rol sinds de Romeinse tijd, waarin de massale en imposante kasteel verklaart gespeeld. Zorg er ook voor u kijken op de Kerk van de Heilige Rood, waar Koning James koning van Schotland werd gekroond

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk