Al Ain

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ayla Bawadi Hotel & Mall, Aloft Al Ain en Mercure Grand Jebel Hafeet Al Ain Hotel drie van de beste goedkope hotels in Al Ain. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Al Ain zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Al Ain?

9,8
Reizende Gezinnen
9,6
Avontuurlijke Reizigers
7,6
Fans van de buitensport
7,3
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (18)
Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Al Ain is een charmante oase in de woestijn stadje op de grens van Oman en de Verenigde Arabische Emiraten. Meer oasis dan woestijn, de stad biedt het grootste deel van de charmes van de meer kosmopolitische zustersteden van Abu Dhabi en Dubai met alles uit de stedelijke bagage zoals files en het uur lange reistijden. Emiratis eigenlijk overtreffen de expats hier! Drie bioscopen en zo veel winkelcentra bieden broodnodige airconditioning toevluchtsoord van de Arabische zon toen het toppen in de zomer in de buurt van het kookpunt.

Sam
SamDubai
06-01-17

Al Ain is een van de mooiste Emiraten in alle van de Verenigde Arabische Emiraten. Het is charmant en uniek in vergelijking met de anderen. Het heeft de neiging om koeler temps hebben in de zomer ook.

Rawan Younes
Rawan Younes
02-03-13

het is ok

Ryan Bacus
Ryan BacusAl Ain
06-01-17

Het leuk vinden

Plan een reis naar Verenigde Arabische Emiraten