Louisville

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn La Quinta Inn & Suites Louisville Airport & Expo, Fairfield Inn Louisville South en Candlewood Suites LOUISVILLE AIRPORT drie van de beste goedkope hotels in Louisville. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Louisville zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Louisville?

9,8
Fijnproevers
9,6
Fans van geschiedenis
7,8
Fans van het nachtleven
7,8
Avontuurlijke Reizigers
7,3
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (49)
D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
14-06-15

Home of bourbon, paardenrennen, en een verrassend goede regionale universiteit.

Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
28-10-14

We hebben een aantal keren naar Louisville geweest, en er is altijd meer te doen en te zien, plus een aantal goede restaurants hier.

Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
22-03-15

Een derde van de wereldbevolking bourbon whiskey is afkomstig van deze Kentucky stad, en de lokale bevolking te proosten hun output in september Nationale Bourbon Heritage Month. U kunt alle val te vieren, echter, samen Lousiville's 34-stop Urban Bourbon Trail. Een nieuwe halte is het omlaag One Bourbon Bar & Restaurant, waar 120 Bourbons, een pecantaart cocktail (bourbon met praline drank en gekruide kersen bitters), en whisky borst chili serveert. Voor een niet-alcoholische wandeling, kijk op de bladeren in Iroquois Park (ontworpen door Frederick Law Olmsted, het best bekend voor New York's Central Park), en blijven tot na het donker in oktober, toen 2.014 Jack -O'-Lantern Spectacular beschikt over 5000 gesneden pompoenen .

Ryan Atkinson
Ryan AtkinsonLouisville
01-02-15

Ugh ...... soms kan het leuk zijn. Op sommige momenten is het de hel. Het is een leuke plek om te bezoeken, maar niet om te leven. Het onderwijssysteem hier is een van de ergste in de natie. Downtown ontbeert grote winkelketens en is afhankelijk van bars. Zelfs niet get me begon als het sneeuwt of regent zelfs een duim. Zoals ik al zei leuk om te bezoeken, maar hier niet bewegen.

Plan een reis naar Verenigde Staten