Maryland

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Holiday Inn & Suites OCEAN CITY, Homewood Suites By Hilton Gaithersburg/ Washington, Dc North en Homewood Suites By Hilton Frederick drie van de beste goedkope hotels in Maryland. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Maryland zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Maryland?

9,8
Fans van de buitensport
7,5
Fijnproevers
7,5
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (8)
The Green Gatsby
The Green GatsbyFrederick
06-01-17

Maryland is een microkosmos van de VS en heeft voor ieder wat wils. Van de bergen naar de kust, Maryland levert het allemaal. De 1-95 Corridor tussen DC en Baltimore is een van de meest dichtbevolkte gebieden van het land, terwijl de westerse Maryland en de oostelijke oever zijn lichtjaren verwijderd, het behoud van landelijk karakter en een andere manier van leven. En natuurlijk, geen samenvatting van Maryland is niet compleet zonder te vermelden dat Maryland is voor krabben. De Chesapeake Bay blauwe krab in feite. Crab huizen zijn een alomtegenwoordige eigenschap van Maryland, overal van grote downtown centra tot in de kleinste van de kleine kleine townships gevonden. Niemand stoomt krabben of kookt crab cakes heel graag Marylanders doen.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
06-01-17

Lijkt heel mooi, gematigde en leefbaar. Mijn ervaring krijgen ontzettend verloren rondrijden Baltimore heb me er een beetje af, maar in het algemeen.

Patricia Pergher
Patricia PergherFarroupilha
31-10-13

Joan S.
Joan S.Melbourne
14-02-16

Plan een reis naar Verenigde Staten