Memphis

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Guest House at Graceland, Sheraton Memphis Downtown Hotel en Peabody Memphis drie van de beste goedkope hotels in Memphis. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Memphis zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Memphis?

9,8
Reizende Gezinnen
9,4
Fijnproevers
8,0
Fans van het nachtleven
7,3
Fans van geschiedenis
6,7
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (138)
Deashia Carpenter
Deashia CarpenterMemphis
16-02-16

Het heeft veel leuke plekken en goed eten en goede winkels ze hebben veel kleren

Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
15-02-16

Overnachting tour door de stad naar het huis van de koning te bezoeken en dan verder kon easilly hebben besteed meer tijd hier

Ashley Craig
Ashley CraigLos Angeles
23-04-16

Ik woonde in Memphis voor 22 jaar en het was een geweldige ervaring. Beale Street naar Shelby boerderijen er zijn zoveel mooie dingen in tussen.

Staci Franklin
Staci FranklinBolivar
23-04-16

Ik hou van Memphis! Ik woon hier en geniet van de stad en de mensen. Memphis is bekend om zijn barbecue en er zijn tal van plaatsen om te gaan. Mijn favoriet is Cozy Corner en One and Only BBQ. Voor live muzikaal entertainment, zorg ervoor dat u een bezoek Beale Street. Als je een NBA-fan bent, check out een Memphis Grizzlies spel tijdens het seizoen. Als je buiten persoon die je kunt nooit genoeg van Shelby Farms of Overton Park krijgen.

Plan een reis naar Verenigde Staten