Miami Beach

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ithaca of South Beach Hotel, Riviera Suites en Hotel Croydon drie van de beste goedkope hotels in Miami Beach. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Miami Beach zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Miami Beach?

9,8
Fans van het nachtleven
9,2
Avontuurlijke Reizigers
8,7
Reizende Gezinnen
8,3
Fans van de buitensport
8,2
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (232)
HAYDEE
HAYDEEBrooklyn
25-06-16

Dit strand is een heleboel plezier zie je een grote verscheidenheid aan mensen die ik heb herinneringen in dit strand !!

Greg Daniels
Greg DanielsParker
28-06-16

South Beach is prachtig. De kalme wateren zijn warm en uitnodigend. Er is een breed strand onderhouden en goed schoongemaakt. Winkels en restaurants liggen op korte loopafstand van het strand. Relax en geniet.

Rhia R.
Rhia R.San Francisco
04-04-16

Ik ga niet naar het strand vaak, vooral omdat het weer in de Bay Area is niet altijd geweldig voor het. Kwam hier 2 dagen in een rij. Niets als het nemen van in de zon in de buurt van het water.

Maged B
Maged B
06-03-16

De wijk South Beach Miami Beach vrij glitters met nachtleven - de hele dag lang. Het is trendy en eigenzinnig en - hey, kijk uit voor die kerel op rolschaatsen - en gewoon een leuke plek om te zijn. Ja, het trekt de rijke en beroemde en jeugdig, maar nu wordt wereldwijd erkend als waardig van een verblijf of een bezoek door iedereen. Geniet van het strand of het historische Art Deco architectuur of de boete Oceanside dineren - of alles in een enkele dag. En vergeet Haulover Park niet missen om te vissen, tennis, golf en fietstochten. Miami Beach South Beach - je moet het zelf ervaren.

Plan een reis naar Verenigde Staten