Michigan

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hilton Garden Inn Ann Arbor, Courtyard Battle Creek en Bayshore Resort drie van de beste goedkope hotels in Michigan. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Michigan zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Michigan?

9,8
Fijnproevers
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (16)
Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
07-06-13

Michigan is echt twee staten in één. Je hebt de Lower Michigan die steden als Grand Rapids, Detroit, Lansing, Flint, Saginaw, en Nederland heeft. Dan zal de tweede helft zijn de Upper Peninsula. Michigan is ook de thuisbasis van 4 van 5 Great Lakes en gateways naar Canada.

Sarah Wrather
Sarah WratherCanal Winchester
06-01-17

Petoskey en Traverse City zijn mijn favoriete plekken in MI. Het is mooi in het noorden van Michigan. Traverse Bay lijkt erop dat het water in het Caribisch gebied. Mackinac Island is een geweldig 1 nacht te blijven of dagje uit.

Jill Brady-Fischer
Jill Brady-FischerKokomo
06-01-17

Geboren in Dearborn MI. Missen het leven van de stad

Meredith Laverty
Meredith Laverty
06-01-17

Michigan is een geweldige plek om te bezoeken. Veel van de prachtige natuur.

Plan een reis naar Verenigde Staten