Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in New York City

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in New York City

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van New York City of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in New York City. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotel New York

Organiseer een trip naar de Big Apple? Heeft u uw zoektocht naar vliegtickets New York voltooid? Met Skyscanner kunt u ook de beste aanbiedingen voor een hotel New York vinden.

Ongetwijfeld een van de meest geweldige steden ter wereld, New York is er voor iedereen! Iconische structuren als de Empire State en Chrysler torens, de drukke straten met gele taxi en New York bagels, deli’s en hotdog stands om de middaghonger te stillen. Van hippe barretjes in Greenwich Village en coole muziekevenementen aan de Lower East Side tot aan Time Square en Broadway met hun betoverende shows. New York is als een Hollywood filmset.

New York hotels zijn de duurste ter wereld, hoewel er altijd een koopje gevonden kan worden. Manhattan, Queens, Brooklyn, The Bronx en Staten Island zijn ook deel van New York. Manhattan is het gedeelte waar de duurste hotels gevestigd zijn, maar als u uitwijkt naar Queens vindt u budgetvriendelijke hotels. Met een metro die gedurende de nacht ook rijdt, is de stad binnen een mum van tijd te bereiken. New Yersey is met de pont 15 minuten verwijderd van Manhattan, Brooklyn biedt ook voldoende goedkope hotels en Staten Island is handig voor vakantiegangers die vliegen op Newark Airport. Het SoHotel in Little Italy is het oudste hotel in New York, gebouwd naast de plek waar George Washington de stad regeerde tijdens de revolutie. De prijs is goed te doen. Het St Regis op 5th Avenue maakt aanspraak op de titel het luxueuste hotel van New York, met 24-uurs butlerservice, als u het kunt betalen!

Als New York een persoon was, dan zou ze degene zijn die als laatste het feestje verlaat. Of het nu gaat om winkelen in Bloomingdales, picknicken in Central Park of het ontdekken van kunst in de MET of het Guggenheim, genieten van een show op Broadway, hoppen naar Ellis Island om Amerika's symbool van vrijheid, het Vrijheidsbeeld, te bewonderen, deze stad slaapt echt nooit!

Wist u dat?

Neem een kijkje door de poorten van Pomander Walk, in de Upper West Side, en u krijgt een visioen van een Londense straat met prachtige houten luiken huizen verborgen onder torenhoge wolkenkrabbers. Het is een geheim heiligdom in de grote stad.