Oakland

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Howard Johnson Oakland Bay, The Empyrean Towers en M B Motor Inn drie van de beste goedkope hotels in Oakland. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Oakland zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Oakland?

9,8
Hipsters
9,5
Fijnproevers
8,7
Kunstliefhebbers
8,0
Fans van de buitensport
7,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (43)
Megan Bryan
Megan BryanSan Francisco
14-06-16

Oakland krijgt een slechte rep, maar deze plek is de thuisbasis van vele verborgen schatten of het nu een restaurant, muziekcentrum, of het park zijn.

Jason Flegel
Jason FlegelSan Francisco
26-01-17

Hoe groter, krachtiger San Francisco buurman, komen hier voor geweldig bier en een sprankje van die oude timey Bay Area, dat is snel aan het verdwijnen.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
31-08-15

Oakland is de thuisbasis van de Raiders en een enorme Ikea. Het heeft ook een prachtige lokale schatten zoals Yoshi's die u kunt ontdekken.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
05-01-15

Up and coming in sommige delen Oakland is vrij duur, maar nog steeds vrij ruw rond de randen.

Plan een reis naar Verenigde Staten