Page

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Baymont by Wyndham Page Lake Powell, Travelodge by Wyndham Page en Wingate by Wyndham Page Lake Powell drie van de beste goedkope hotels in Page. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Page zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Page?

9,8
Fans van de buitensport
7,7
Avontuurlijke Reizigers
7,2
Groene Reizigers
7,1
Rugzaktoeristen
6,7
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (17)
Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
16-07-14

Pagina is een leuke plek om te bezoeken in het midden van de woestijn in Arizona. Pagina markeert een van de belangrijkste toegangen tot Lake Powell, en heeft een Wal Mart en andere belangrijke faciliteiten die je nodig hebt voor het laden van uw woonboot.

Nina Kindred
Nina Kindredplainville
18-03-14

Deze piepkleine Navajo stad heeft zoveel te bieden. Lake Powell is prachtig. Glen Canyon Dam is indrukwekkend. Het is dicht bij de North Rim. Het is mooi. Er is alles wat je nodig hebt daar, en u kunt een rondleiding door het slot canyons van de lokale bevolking te krijgen. Het is een van mijn favoriete plekken in de Grand Canyon.

Jo Engels
Jo EngelsAalst
06-01-17

Gelegen op de grens van het prachtige Lake Powell. Als je wilt blijven daar, boek manier van tevoren of je moet slapen in uw auto. De beste plek in de stad om te verblijven is zonder enige twijfel de enige B & B in de stad: http://www.canyoncolors.com/. Stel de boottocht naar Rainbow Bridge niet missen: een must see! En dit is echt geweldig: http://www.hummeradventures.net/tours

Annette Freeman
Annette FreemanLonden
06-01-17

Pagina is een saaie stad met nauwelijks adequate huisvesting, maar Antelope Canyon is geweldig. Must see.

Plan een reis naar Verenigde Staten