Santa Ana

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Avenue of the Arts Costa Mesa, a Tribute Portfolio Hotel, The Westin South Coast Plaza, Costa Mesa en Ayres Hotel Orange drie van de beste goedkope hotels in Santa Ana. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Santa Ana zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Santa Ana?

9,8
Fijnproevers
8,2
Fans van geschiedenis
8,2
Rugzaktoeristen
6,7
Fans van het nachtleven
6,7
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (12)
Danny Nguyễn
Danny NguyễnCovina
11-04-16

Dit is een geweldige stad. Er is veel dingen te doen in het centrum van SA. 4 straat markt in je opkomt!

Robert
RobertLos Angeles
20-06-15

Het is een goed gebied voor de lokale cultuur en eet. Santa Ana is in het midden van het Orange County, dus het is gemakkelijk te omzeilen.

Nerds on the Road
Nerds on the RoadAlamogordo
10-02-15

Fin weinig binnenstad om rond te lopen, leuke cafés en restaurants, een mix van buurten, maar vooral familie-georiënteerd en veilig.

Nikki Eikenbary
Nikki EikenbarySanta Ana
21-01-15

Ik woon hier en ik vind het geweldig! We hebben een kunst wandelen naar het centrum, fantastische restaurants, oud duik bars, concerten, geschiedenis en cultuur ... vrijwel alles wat je zou willen voor een binnenlands dagje uit. Er is meer in Santa Ana dan criminaliteit en slecht nieuws verhalen, kom check it out!

Plan een reis naar Verenigde Staten