Sarasota

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Westin Sarasota, Hyatt Regency Sarasota en Siesta Key Beachside Villas drie van de beste goedkope hotels in Sarasota. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sarasota zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sarasota?

9,8
Reizende Gezinnen
9,4
Fans van de buitensport
7,7
Kunstliefhebbers
7,3
Fijnproevers
7,0
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (59)
Mary M
Mary MDungarvan
29-06-16

Mooie omgeving binnen 1 en 1/2 uur rijden van ons mooie huis. Fabulous restaurants en winkels - prijzig in vergelijking met Orlando. Mooi strand en je kunt kijken naar de zon naar beneden gaan in de avond in de Golf van Mexico - heel romantisch !!

Fran Reddicks
Fran ReddicksGrayson
10-09-15

Mooie standbeeld een geweldige herinnering van kracht en veerkracht van ons land in moeilijke tijden en oorlog!

Investe O
Investe O
26-05-15

Het Lido Beach is een van de beste plekken om te gaan. In St. Armands Circle kunt u genieten van geweldige restaurants en lokale winkels. Heel goed. Maak Orlando vakantie anders!

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
26-05-15

Sarasota is jouw deur naar stranden van wereldklasse, restaurants, winkels en entertainment. En er zijn ongeveer vijftigduizend permanente bewoners van Sarasota, maar tijdens de herfst en winter die populatie ballons tot bijna een half miljoen mensen. Ik denk dat dit de mooiste stad in Florida, en zeker een van de vriendelijkste.

Plan een reis naar Verenigde Staten