South Carolina

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Bluegreen Vacations Horizon at 77th, an Ascend Resort, Charleston Kiawah Island/Andell Inn en Ansonborough Inn drie van de beste goedkope hotels in South Carolina. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in South Carolina zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over South Carolina?

9,8
Fans van de buitensport
7,6
Fans van geschiedenis
7,3
Wellness
6,2
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (26)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
23-05-16

Zodra we de grens over naar South Carolina gekruist, voelde ik dat er iets anders was. We gingen naar de beroemde Myrtle Beach, en ik begreep eindelijk waarom het zo'n populaire bestemming. De stranden waren net zo gastvrij, comfortabel en rustig! Wandelen op het strand, zelfs in de winter, was een van mijn favoriete herinneringen van de reis.

Temre
TemreMyrtle Beach
09-03-15

Als u op zoek bent naar een mooie plek om te verblijven VRBO.com Type in onze nummer object 397.901 Als je mijn naam Richard Vermeld u een korting te krijgen op uw verblijf:) Seabrook is een prive-gated eiland en is Fabulous !!

Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
06-01-17

South Carolina is het hart van de Zuid-Amerikaanse Revolutie en het hart van de Burgeroorlog. Er is alles voor een geschiedenis buff om te zien en te doen.

Jennifer Layne Cardon
Jennifer Layne CardonWashington D.C.
10-05-13

Als Carolina meisje voor 4 jaar, en de besteding van mijn jeugd een bezoek aan mijn grootouders hier, South Carolina was een tijd in mijn leven vol schoonheid, ouderwetse waarden en af ​​en toe, een cookie-cutter onwetende mentaliteit dat ik niet kon aanpassen aan noch goed te keuren . Southern Hospitality in South Carolina is echt, maar zo is voelbaar racisme en een gevoel dat de burgeroorlog gebeurde gisteren. Er is een paradoxale mix van charme, elegantie en schoonheid het tegengaan van de prekerig, hatelijk en intolerant messaging je hoort op een constante basis. South Carolina is een staat van natuurlijke pracht, met zijn weelderige palmettos zwaaien in een vochtige bries, de geur van zout water en frisse lucht langs de oevers, en winderig romantische onverharde wegen. Het is een tijd capsule van een eenvoudiger leven; één met zijn schaduwen en haar waarheden.

Plan een reis naar Verenigde Staten