Tucson

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Casino del Sol Resort Tucson, Arizona Inn en Hacienda del Sol Guest Ranch Resort drie van de beste goedkope hotels in Tucson. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tucson zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tucson?

9,8
Fans van de buitensport
9,5
Avontuurlijke Reizigers
8,5
Wellness
8,2
Fans van geschiedenis
7,4
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (96)
Jason Planck
Jason PlanckSchenectady
14-04-15

Tucson is een grote stad in het zuiden van Arizona langs de I-10 snelweg. Het heeft een aantal grote museum en historische sites te bezoeken. toegang Disability is afhankelijk van wat activiteiten die je kiest om te doen. U moet ongeveer 2 tot 3 dagen om deze stad te verkennen.

James Edler
James Edler
08-04-15

Coolest rots winkel ooit. Verbazingwekkende fossielen en grote prijzen op turkoois, ringen en kettingen.

Eulis E
Eulis EGreen Valley
30-09-14

Ongeveer 25 mijl ten noorden van GV binnen 15 mijl straal vindt u de Desert Museum, Old Tucson Movie Set / Amusement Park, Pima Air and Space Museum, Zuid Tucson geschiedenis en vele mooie kerken, San Xavier Church (c. 1700), Gas Light theater en vele best beoordeelde restaurants. Sabino Canyon en de toegang naar Mt. Lemmon mooie rit.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
13-01-16

vriendelijke plek, vriendelijke mensen, goede bars en res., echt veel te wandelen en klimmen als je het dessert, in de zomer bent u van harte allone maar neem genoeg water mee. als gevolg van de universiteit echt veel concerten, live muziek etc.

Plan een reis naar Verenigde Staten