Baishan

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Yijiayi Business Hotel, Changbaishan Tiandiyuan Hotel en Hongyi Hotel drie van de beste goedkope hotels in Baishan. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Baishan zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Baishan

vanaf € 24
vanaf € 30

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 17 per nacht. De duurste maand om in Baishan te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 17 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 18 per nacht. Dit is dezelfde prijs als de gemiddelde nachtprijs van € 18 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Volksrepubliek China