Ramada Plaza Wuxi

Kaart weergeven

9,3
Uitstekend

Created with Sketch.Excellent for traveling with friends. Toegankelijk met de auto en en heeft parkeermogelijkheden in de buurt. Prachtige kamer.Created with Sketch.

1 nacht
De laatste kamerprijzen vinden...

Locatie

Prachtige locatie

9

589 Wu Yun Road, Wuxi, 243162, Volksrepubliek China

Hotelbeoordeling

Fantastische algemene score

Uitstekend uitzicht

Schoonste

9,3
Uitstekend
Gebaseerd op 764 beoordelingen

Excellent for traveling with friends. Toegankelijk met de auto en en heeft parkeermogelijkheden in de buurt. Prachtige kamer.

Netheid
9,2
Locatie
9,0
Comfort
8,2
Service
8,2
Wellnessruimte
8,1
Kamer
7,9

Beschrijving van het hotel

Ramada Plaza Wuxi

Dit comfortabele hotel is gelegen in Wuxi. De accommodatie herbergt in totaal 288 gastenkamers. Ramada Plaza Wuxi werd gebouwd in 2011. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel of wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan. Ramada Plaza Wuxi stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Indien gewenst kan wie in dit etablissement verblijft, gebruik maken van gezondheids- en welzijnsdiensten. Het hotel beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. De reizigers zullen van een leuk verblijf genieten in dit etablissement dat over een groot aanbod van entertainmentvoorzieningen beschikt. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.