Minsk

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Guesthouse Yanka, Victoria Hotel & Business centre Minsk en Hotel Minsk drie van de beste goedkope hotels in Minsk. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Minsk zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Minsk

vanaf € 40
vanaf € 66
vanaf € 113

Wat zeggen reizigers over Minsk?

9,8
Fans van geschiedenis
8,9
Rugzaktoeristen
7,2
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (23)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
16-08-15

Ik was hier ongeveer vijf jaar geleden en was verrast door de up-beat goede energie van de plaats. Goede cafe cultuur en een goede bemonstering van restaurants het aanbieden van verschillende etnische keukens.

Rachel S
Rachel SBerlijn
11-09-15

Minsk is ongelooflijk gepolijst, modern en schoon, meer dan ik had verwacht. Met lange, brede boulevards en een efficiënt trein systeem (die aanvoelt alsof je een stap terug in de tijd als gevolg van de Sovjet-parafernalia in hen), is het relatief eenvoudig om de stad te navigeren, zelfs zonder het spreken van de taal. Er zijn vele fascinerende historische monumenten, weelderige groene parken en terrasjes waar traditionele Russische en Wit-Russische specialiteiten, zoals blini's. Minsk is zeker een bezoek waard, want het voelt als een kruising tussen West- en Oost-Europa. Dit geldt ook in het restaurant en hotel prijzen, die over het algemeen hoger zijn dan het naburige Polen en Oekraïne zijn: zonder al te veel van een toerisme-industrie, alles wat samenhangt met het toerisme paradoxaal kost meer.

Sam Litvin
Sam LitvinSan Diego
20-12-12

Als je van een glim autoritair land, dat is de thuisbasis van het Rode Kruis en repressieve regimes dan zult u genieten Minsk. Ga voor champignons en verblijf voor goedkoop bier. Besteden miljoenen roebels alsof ze zijn honderden omdat ze.

Katarzyna Wyglądała
Katarzyna WyglądałaWarschau
06-01-17

Zeer schone en veilige stad. Met grote en zeer goede wegen en monumentale buidings in het centrum van de stad. Ik woon in Minsk als een kind voor enkele jaren dus ik heb speciale gevoelens over deze stad. Mijn geliefde plaats is de Botanische Tuin. En het geheugen van de Big Green Dragon: D

Plan een reis naar Wit-Rusland