Durban

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn aha The Riverside Hotel, Belaire Suites Hotel en Southern Sun Elangeni & Maharani drie van de beste goedkope hotels in Durban. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Durban zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Durban?

9,8
Fans van de buitensport
6,8
Zakenreizigers
6,8
Avontuurlijke Reizigers
6,8
Rugzaktoeristen
6,6
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (17)
Mahmood Jagot
Mahmood JagotDurban
24-03-16

Mooi, binnen een uur of 2 U kunt in een natuurgebied of de bergen. Natuurlijk is het een stad aan de kust met prachtige stranden omhelsd door de warme Indische Oceaan.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Met zijn mooie stranden, grote eetkamer (yay bunny chow!), En kleurrijke mengeling van Zulu en Indiaanse culturen, Durban is een plaats die te kunnen mensen wind voorbij op hun weg naar Jo'burg. Lopen de lengte van de stranden en genieten van de zon, winkelen in Victoria Market voor ambachten en specerijen, en eet je hart uit - Durban is meer dan een nacht of twee van uw tijd waard is.

Paul Grobbelaar
Paul GrobbelaarChicago
24-12-12

Hoewel ik Durban vele jaren geleden bezocht, ik heb gehoord via vrienden en familie dat het niet veel in de afgelopen jaren is veranderd. Nieuwe of moet ik het anders relatief nieuwe maritieme wereld wordt gezegd dat het een sensatie.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
06-12-12

Durban is de 3e grootste stad in Zuid-Afrika, maar het heeft de grootste Indiase bevolking buiten Azië. Het is ook een zeer drukke container havenstad. Vanwege de Indiase invloed in Zulu land, de sfeer in Durban is zeer uniek en inderdaad interessant.

Plan een reis naar Zuid-Afrika