Johannesburg

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Crowne Plaza JOHANNESBURG - THE ROSEBANK, Sunnyside Park Hotel en Reef Hotel drie van de beste goedkope hotels in Johannesburg. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Johannesburg zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Johannesburg?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,7
Zakenreizigers
8,4
Fans van geschiedenis
7,7
Fans van het nachtleven
7,7
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (87)
Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
30-06-16

overnachting heel weinig, maar zijn grote erg groot en uitgestrekte in alle richtingen .. goed geluk aan al die zag te volgen en om vervolgens

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
30-01-16

Johannesburg hoeft niet een ton te zien, maar het is een prima startpunt. Lion Park (waar je de baby leeuwen en cheeta's kunnen PET) en zie je ook het laatste huis van Nelson Mandela in Johannesburg.

Harold
HaroldBrooklyn
27-06-17

Uitgestrekte Johannesburg voelt een beetje als Los Angeles met prikkeldraad en gewapende bewakers om de aspirant-acteurs te vervangen. De raciale segregatie en criminaliteit problemen in deze stad zijn voelbaar en ongemakkelijk, maar deze stad heeft belangrijke lessen over racisme, gun control, en verstedelijking te onderwijzen. De Apartheid Museum en Braamfontein waren hoogtepunten - we hielden de zaterdag Neighborgoods markt. Er zijn ook een aantal zeer luxe ruimtes aan de andere kant van de hoge muren en prikkeldraad. Helaas waren er rellen in Soweto tijdens ons bezoek dus we waren niet in staat om het te zien. Veiligheid is een belangrijk punt van zorg hier en een gids is sterk aanbevolen, vooral als je van plan bent om het centrum van de stad te bezoeken. We kregen te horen dat we meteen zouden worden gericht als we liepen in het centrum van Johannesburg. Echter, bezochten we veel van de buurten met een hoge criminaliteit zonder incidenten in een auto met behulp van een lokale gids. Deze stad heeft ongelooflijke potentieel en de gebieden die met succes hebben geïntegreerd zijn levendig en interessant. Helaas, het risico / rendementsprofiel van een bezoek houdt het weg van mijn aanbevolen lijst maar niet-blanken waarschijnlijk meer vrij kunnen reizen.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Begrijp dit, eerst uit: als je iemand in Jo'burg wie je rond kan laten zien, naar de koele plekjes en restaurants en feesten weet, heb je een geweldige tijd hebben. Als, aan de andere kant, komt u op uw eigen, zult u waarschijnlijk vinden dit ontkernde, uitgestrekte stad met zijn misdaad geteisterde centrum en agressieve auto cultuur nogal onaangenaam. Omdat geluk, ik wist dat iemand hier, en vond een stad met een super-hippe muziek en kunst scene, geweldig (en goede prijs-kwaliteitverhouding) restaurants, en een aantal van de beste partijen op het zuidelijk halfrond. Overwegen om in Pretoria als je aankomt zonder een lokale contactpersoon. Anders, duiken en plezier hebben in wijken zoals Rosebank, Greenside, Sandton, en Oaklands. =)

Plan een reis naar Zuid-Afrika