Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Johannesburg

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Johannesburg

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Johannesburg of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Johannesburg. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotels Johannesburg

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika en vooral een populaire vliegbestemming omdat het een populair vertrekpunt is voor safari’s naar het Kruger Park en andere wildparken in het noorden en noordoosten van Zuid-Afrika. Bent u ook van plan om de ‘Big Five’ in levende lijve te gaan aanschouwen, boek dan Johannesburg hotels en begin uitgerust aan uw safari.

 

Johannesburg, een bruisende Zuid-Afrikaanse stad

 

Johannesburg, dat in de volksmond vaak Jo’burg of Jozi wordt genoemd, is het economische en financiële hart van Zuid-Afrika en het startpunt voor een safari naar het beroemde Krugerpark en andere wildparken. Voordat u oog in oog met de ‘Big Five’ komt te staan is het aan te raden eerst een paar dagen te acclimatiseren in Johannesburg, want deze stad barst van de goede hotels en heeft veel te bieden voor nieuwsgierige toeristen. Wilt u zichzelf met luxe overladen voordat u gaat kamperen in de wildparken dan kunt u in Johannesburg kiezen uit talloze vier- en vijfsterrenhotels, zoals het moderne Hyatt Regency Johannesburg, het veelgeprezen Monarch Hotel en het luxe African Pride Melrose Arch.

 

Bezienswaardigheden Johannesburg

 

Als u bent bijgeslapen van uw vliegreis staan u in Johannesburg enkele zeer interessante bezienswaardigheden te wachten. Het beste kunt u hiervoor met de rode hop on-hop off bus (City Sightseeing Bus) door de stad reizen, zodat u nooit hoeft te zoeken en uw veiligheid gewaarborgd is. Tot de topattracties van de stad behoren het 223 meter hoge Carlton Centre, vanwaar u een prachtig uitzicht over de stad heeft, het indrukwekkende Constitution Hill, het Apartheidmuseum en het MOAD (Museum of African Design). Daarnaast is het aan te bevelen om een excursie naar het thuisland Soweto te maken. Wilt u ook nog even winkelen in Johannesburg, dan kunt u het beste naar de Neighbourgoods Market en de Market on Main gaan, of leuke boetiekjes en restaurantjes bezoeken in de hippe wijk “44 Stanley”. In het centrum van Johannesburg zijn diverse goede middenklasse hotels en pensions te vinden, waaronder Arum Place Guest House, House On York, Melville Manor Guest House en Ginnegaap Guesthouse.

 

Goedkope hotels Johannesburg

 

In Johannesburg zijn talloze budgethotels en hostels te vinden, waaronder 2B Happy Accommodation, easyHotel Johannesburg Cbd en Motel Mi Pi Chi, dus ook als u een klein budget heeft ligt een verblijf in Johannesburg binnen de mogelijkheden.

 

Tip

Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis van de apartheid in Zuid-Afrika? Vergeet dan niet Liliesleaf Farm in Rivonia te bezoeken, de beroemde geheime ontmoetingsplek waar anti-apartheidsstrijders zoals Nelson Mandela, Walter Sisulu, Bram Fischer, Joe Slovo en Govan Mbeki regelmatig bij elkaar kwamen.