Sandton

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Le Petit Fillan, Bellgrove Guest House Sandton en The Haystack On Homestead drie van de beste goedkope hotels in Sandton. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sandton zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sandton?

9,8
Luxe Reizigers
7,5
Zakenreizigers
6,3
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (7)
Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
30-01-16

Als u op zoek bent naar een gebied van Johannesburg om te verblijven, Sandton is de thuisbasis van The Peech Hotel Restaurant, die uitstekend, zowel voor de overnachting en de maaltijdservice.

Harold
HaroldBrooklyn
09-05-15

Een van de chicste wijken van Johannesburg. De thuisbasis van de Amerikaanse ambassade en wat wordt verondersteld om het grootste winkelcentrum in Afrika. Suburban en saai, maar ongetwijfeld comfortabel als je woont in een van de residentiële verbindingen.

Alex Gibson
Alex GibsonNairobi
06-01-17

Sandton, is een business en residentiële hub - het is hier dat de meeste hotels zijn gevestigd. Er zijn ook verzorgingshuizen en winkelcentra. De straten zijn schoon, geïsoleerde en goed onderhouden. Het nemen van een wandeling is onweerstaanbaar.

Neo Zicwele
Neo Zicwele
08-12-13

wereldklasse winkelen

Plan een reis naar Zuid-Afrika