Pohang

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Play, Insta Motel en Gray drie van de beste goedkope hotels in Pohang. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Pohang zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Pohang?

Beoordelingen van leden (4)
Renu Kumar
Renu KumarHillsdale
06-01-17

ICL parthibhan's over te nemen in november 95 en maiden voyage terug naar India. het enige schip waar ik werkte twee keer.

jonnyontheroad
jonnyontheroadPohang
06-01-17

Pohang is een middelgrote industriële stad met een aantal mooie stranden en een van de grootste en meest levendige vismarkten in de provincie Gyeongbuk. POSCO, 's werelds op twee na grootste staalfabriek, ligt aan de baai van Bukbu strand - een doorn in het oog tijdens de dag, de felle neonlichten op de schoorstenen' s nachts zijn een eigenzinnige aantrekkingskracht. Veel van de nabijgelegen tempel terrein hebben grote, toegankelijke wandelpaden.

EJ Kim
EJ KimPohang
06-01-17

Er zijn Handong.

Wesley Song
Wesley SongSydney
04-02-13

Plan een reis naar Zuid-Korea