Kaart

 Vliegveld East Midlands

Vluchten East Midlands nodig? Als je vluchten van of naar East Midlands vertrekken of aankomen is het handig om de laatste informatie bij de hand te hebben. Vind van tevoren de beste route naar East Midlands en vind uit wat de te verwachte reistijd is (zijn er files, werkzaamheden of (als dat er) is problemen op het spoor naar East Midlands, bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden voor East Midlands vluchten en zorg dat je op de hoogte bent van de faciliteiten die op East Midlands aanwezig zijn. Ook is het altijd handig om het weer ter plaatse te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Op deze pagina vind je ook de contactgegevens en website van het vliegveld, zodat je bovenstaande informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Onderaan de pagina vind je ook een handig overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die van en naar East Midlands vliegen. Zo kun je nog gerichter de juiste vliegtickets vinden.  
Je wilt niet te veel betalen voor je vlucht vanaf East Midlands en Skyscanner kan je helpen bij het vinden naar de beste deal voor jou! Skyscanner vergelijkt alle vluchten en luchtvaartmaatschappijen vanaf East Midlands , waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Je kunt in een handig kleurgecodeerd kalenderoverzicht gemakkelijk zien wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen vanaf East Midlands. Zoek op een specifieke datum of op een hele maand, of vind direct de goedkoopste maand om te vliegen. Laat je je liever verrassen en maakt de bestemming je niet uit voor een last minute, weekendje weg of lange vakantie en wil je de goedkoopste East Midlands tickets, dan is Skyscanners Overal-zoekfunctie ideaal. Via deze functie toont Skyscanner je de goedkoopste bestemming om naar toe te vliegen vanaf East Midlands. Bekijk hier hoe je deze functie gebruikt.
 
Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketsites wereldwijd. Skyscanner vergelijkt niet vliegtickets maar ook hotels en autoverhuur. Mocht je dus een hotel dichtbij of op East Midlands willen boeken voor een goede prijs, vergelijk dan hier hotels. Wil je een auto huren op of nabij East Midlands dan vergelijk je hier gemakkelijk prijzen van de vele autoverhuurbedrijven of brokers, zodat je nooit teveel betaald. 
Algemene tips om gemakkelijk veel geld te besparen op reizen (vliegtickets, hotels en autoverhuur) vind je hier: - Hoe geld besparen op vliegtickets, hotels en autohuur met Skyscanner?
Vliegvelden in de buurt van East Midlands:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf East Midlands

 Contactgegevens

East Midlands Luchthaven

Adres:
EMA HQ,
c/o Building 34,
Ambassador Road,
Castle Donington,
Derby DE74 2SA,
UNITED KINGDOM

Tel:+44 (0)871 9199000
Fax:+44 (0)1332 853202

Website:

Eigenaar:
Manchester Airports Group

 Locatiegegevens

Lengtegraad:1° 19' 45'' W
Breedtegraad:52° 49' 48'' N
IATA-code:EMA
ICAO-code:EGNX

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.