Kaart

 Vliegveld Berezovo

Vluchten Berezovo nodig? Als je vluchten van of naar Berezovo vertrekken of aankomen is het handig om de laatste informatie bij de hand te hebben. Vind van tevoren de beste route naar Berezovo en vind uit wat de te verwachte reistijd is (zijn er files, werkzaamheden of (als dat er) is problemen op het spoor naar Berezovo, bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden voor Berezovo vluchten en zorg dat je op de hoogte bent van de faciliteiten die op Berezovo aanwezig zijn. Ook is het altijd handig om het weer ter plaatse te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Op deze pagina vind je ook de contactgegevens en website van het vliegveld, zodat je bovenstaande informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Onderaan de pagina vind je ook een handig overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die van en naar Berezovo vliegen. Zo kun je nog gerichter de juiste vliegtickets vinden.  
Je wilt niet te veel betalen voor je vlucht vanaf Berezovo en Skyscanner kan je helpen bij het vinden naar de beste deal voor jou! Skyscanner vergelijkt alle vluchten en luchtvaartmaatschappijen vanaf Berezovo , waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Je kunt in een handig kleurgecodeerd kalenderoverzicht gemakkelijk zien wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen vanaf Berezovo. Zoek op een specifieke datum of op een hele maand, of vind direct de goedkoopste maand om te vliegen. Laat je je liever verrassen en maakt de bestemming je niet uit voor een last minute, weekendje weg of lange vakantie en wil je de goedkoopste Berezovo tickets, dan is Skyscanners Overal-zoekfunctie ideaal. Via deze functie toont Skyscanner je de goedkoopste bestemming om naar toe te vliegen vanaf Berezovo. Bekijk hier hoe je deze functie gebruikt.
 
Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketsites wereldwijd. Skyscanner vergelijkt niet vliegtickets maar ook hotels en autoverhuur. Mocht je dus een hotel dichtbij of op Berezovo willen boeken voor een goede prijs, vergelijk dan hier hotels. Wil je een auto huren op of nabij Berezovo dan vergelijk je hier gemakkelijk prijzen van de vele autoverhuurbedrijven of brokers, zodat je nooit teveel betaald. 
Algemene tips om gemakkelijk veel geld te besparen op reizen (vliegtickets, hotels en autoverhuur) vind je hier: - Hoe geld besparen op vliegtickets, hotels en autohuur met Skyscanner?
Vliegvelden in de buurt van Berezovo:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Berezovo

 Contactgegevens

Berezovo Luchthaven

Adres:
Airport Berezovo,
Khanty-Mansiyskiy a.o.,
Tyumen region,
628163 RUSSIA

Tel:+7 (0)346 7421960, 7421890
Fax:+7 (0)346 7421890

Website:

Eigenaar:
JSC "UTair Aviation" (before 2002 JSC "Tyumenaviatrans")

 Locatiegegevens

Lengtegraad:65° 1' 0'' E
Breedtegraad:63° 55' 0'' N
IATA-code:EZV
ICAO-code:

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.