Kaart

 Vliegveld Nizjni Novgorod

Vluchten Nizjni Novgorod nodig? Als je vluchten van of naar Nizjni Novgorod vertrekken of aankomen is het handig om de laatste informatie bij de hand te hebben. Vind van tevoren de beste route naar Nizjni Novgorod en vind uit wat de te verwachte reistijd is (zijn er files, werkzaamheden of (als dat er) is problemen op het spoor naar Nizjni Novgorod, bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden voor Nizjni Novgorod vluchten en zorg dat je op de hoogte bent van de faciliteiten die op Nizjni Novgorod aanwezig zijn. Ook is het altijd handig om het weer ter plaatse te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Op deze pagina vind je ook de contactgegevens en website van het vliegveld, zodat je bovenstaande informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Onderaan de pagina vind je ook een handig overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die van en naar Nizjni Novgorod vliegen. Zo kun je nog gerichter de juiste vliegtickets vinden.  
Je wilt niet te veel betalen voor je vlucht vanaf Nizjni Novgorod en Skyscanner kan je helpen bij het vinden naar de beste deal voor jou! Skyscanner vergelijkt alle vluchten en luchtvaartmaatschappijen vanaf Nizjni Novgorod , waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Je kunt in een handig kleurgecodeerd kalenderoverzicht gemakkelijk zien wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen vanaf Nizjni Novgorod. Zoek op een specifieke datum of op een hele maand, of vind direct de goedkoopste maand om te vliegen. Laat je je liever verrassen en maakt de bestemming je niet uit voor een last minute, weekendje weg of lange vakantie en wil je de goedkoopste Nizjni Novgorod tickets, dan is Skyscanners Overal-zoekfunctie ideaal. Via deze functie toont Skyscanner je de goedkoopste bestemming om naar toe te vliegen vanaf Nizjni Novgorod. Bekijk hier hoe je deze functie gebruikt.
 
Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketsites wereldwijd. Skyscanner vergelijkt niet vliegtickets maar ook hotels en autoverhuur. Mocht je dus een hotel dichtbij of op Nizjni Novgorod willen boeken voor een goede prijs, vergelijk dan hier hotels. Wil je een auto huren op of nabij Nizjni Novgorod dan vergelijk je hier gemakkelijk prijzen van de vele autoverhuurbedrijven of brokers, zodat je nooit teveel betaald. 
Algemene tips om gemakkelijk veel geld te besparen op reizen (vliegtickets, hotels en autoverhuur) vind je hier: - Hoe geld besparen op vliegtickets, hotels en autohuur met Skyscanner?
Vliegvelden in de buurt van Nizjni Novgorod:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Nizjni Novgorod

 Contactgegevens

Nizjni Novgorod Luchthaven

Adres:
Aeroport Nizhny Novgorod,
603056 RUSSIA

Tel:+7 (0)831 2567436, 2547436
Fax:+7 (0)831 2759424

Website:

Eigenaar:
JSC "Nizhny Novgorod International Airport"

 Locatiegegevens

Lengtegraad:43° 47' 2'' E
Breedtegraad:56° 13' 48'' N
IATA-code:GOJ
ICAO-code:UWGG

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.