Kaart

Hokkaido Vliegveld informatie

Op deze pagina vindt u luchtvaartmaatschappijen die naar Hokkaido vliegen. Klik op de verschillende links voor meer informatie over luchthavens in Hokkaido: locaties, routes, live vertrektijden en aankomsten, etc.

Met Skyscanner vindt u de goedkoopste vluchten naar Hokkaido, (met keuze uit honderden luchtvaartmaatschappijen, waaronder ANA (All Nippon Airways), Japan Airlines, Korean Air). U hoeft geen specifieke datums op te geven en zelfs een exacte bestemming is niet nodig. Hierdoor is Skyscanner de gemakkelijkste manier om goedkope vluchten voor uw reis te zoeken.
Als u een goedkope vlucht naar Hokkaido wilt boeken, kiest u uit de onderstaande lijst met vluchten naar Hokkaido of gebruikt u de links aan de zijkant van de pagina om meer vluchtgegevens te zoeken. Gebruik de bovenstaande zoekfuncties om een nieuwe zoekactie te starten.

Vliegvelden in Hokkaido

Met directe vluchten vanaf Nederland

Geen luchthavens met directe vluchten vanaf Nederland

Andere luchthavens

Sapporo (Japan) vliegveldenAsahikawa vliegveldMemanbetsu vliegveld
Hakodate vliegveldKushiro vliegveld
Obihiro vliegveldMonbetsu vliegveld
Hier vindt u de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in Hokkaido: Korean Air-vluchten naar Hokkaido, Cathay Pacific-vluchten naar Hokkaido, China Eastern-vluchten naar Hokkaido

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.