Kaart

 Londen City vliegveld

Middenin het hart van levendige centrum van Londen, biedt dit bereikbare vliegveld haar bezoekers uitstekende faciliteiten zoals winkels, variërend van Gassan Diamond, WH Smith en World Duty Free. Er zijn natuurlijk tal van plaatsen om geld te wisselen en u kunt in de vele bars, cafes en restaurants ontspannen, bijvoorbeeld bij Pret a Manger, Bar Tien 28, Landside en Panopolis. Londen City biedt eersteklas passagiers de service zoals helpen met inchecken, baggage, VIP Lounge, gratis drankjes, toegang tot internet, gratis parkeren bij het vliegveld, auto huren, in-flight catering, vergaderzalen en nog veel meer. 

Vergelijk de goedkope vluchten vanuit Londen City airport uit 700 luchtvaartmaatschappijen als KLM, British Airways, BMI, AirFrance, Transavia, en online reisbureaus als ebookers, cheaptickets, worldticketcenter, etc. Vergelijk de prijzen voor vluchten voor Londen City krijg de juiste resultaten en vind de beste vluchten op Skyscanner, en boek ze direct!

Vliegvelden in de buurt van Londen City:

 Routebeschrijving

Reizen met de auto verbergen 

London City Airport ligt 16 kilometer van de West End, 10 kilometer van het financiële district en 5 kilometer van Canary Wharf. Het wordt voornamelijk gebruikt door degenen die in het centrum van Londen werken.

Vanuit het noorden neemt u met de auto de M6/M1, daarna M25. Verlaat de M25 bij afslag 30 en volg de A13 waar u borden ziet waarop het vliegveld wordt aangegeven. Vanuit het westen neemt u de M4, vanaf het zuidoosten de de M3 en vanaf het zuiden volgt u de M2.

Er zijn mogelijkheden voor lang en kort parkeren op Londen City airport, beiden op loopafstand van de parkeerplaats liggen. U kunt vooraf reserveren of op de dag zelf parkeren.

Treinen verbergen 

De meeste effectieve manier om Londen City vliegveld te bereiken is door gebruik te maken van de Docklands Light Railway (DLR). Reistijden zijn 18 minuten naar Canary Warf en 22 minuten naar Bank. De treinen rijden elke 10 minuten tussen 5.32u – 00.37u tijdens werkdagen, gedurende het weekend moet u rekening houden met een verminderde service. Een enkeltje kost £2.50 met een Oyster Card en £4 zonder. De dichstbijzijnde metro is Londen City airport is Canning Town op de Jubilee lijn van waar u de DLR kunt nemen om in slechts 10 minuten op Londen City airport te arriveren. (tarieven okt 2011)

Bussen verbergen 

Busmaatschappij National Express rijdt niet naar Londen City Airport, maar de bussen stoppen wel op een aantal bestemmingen die dichtbij liggen. Canary Wharf en Bank die op een korte afstand liggen vanaf het vliegveld en makkelijk te bereiken via DLR.

Taxi verbergen 

Er staat altijd een rij van zwarte taxi’s buiten het terminal gebouw. In de taxi is een tariefmeter, let op; ‘s avond kunnen de tarieven hoger liggen dan overdag. Een standaardreis naar het centrum van Londen kost ongeveer £30 (okt 2011).

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Londen City

 Contactgegevens

Londen City Luchthaven

Adres:
London City Airport,
Royal Docks,
London,
E16 2PX,
UNITED KINGDOM

Tel:+44 (0)20 76460000
Fax:+44 (0)20 75111040

Website:

Eigenaar:
London City Airport Limited

 Locatiegegevens

Lengtegraad:0° 2' 54'' E
Breedtegraad:51° 30' 13'' N
IATA-code:LCY
ICAO-code:EGLC

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.