Kaart

Montenegro Vliegveld informatie

Hieronder vindt u informatie over vliegvelden in Montenegro. Gebruik de onderstaande koppelingen voor gedetailleerde informatie over vliegvelden in Montenegro: locaties, routes, actuele vertrektijden en aankomsttijden, enzovoort.

Met Skyscanner vindt u de goedkoopste vluchten vanuit Montenegro, (met keuze uit honderden luchtvaartmaatschappijen, waaronder Turkish Airlines, Aeroflot, S7 Airlines). U hoeft geen specifieke datums op te geven en zelfs een exacte bestemming is niet nodig. Hierdoor is Skyscanner de gemakkelijkste manier om goedkope vluchten voor uw reis te zoeken.
Als u een goedkope vlucht vanuit Montenegro wilt boeken, kiest u uit de onderstaande lijst met vluchten vanuit Montenegro of gebruikt u de links aan de zijkant van de pagina om meer vluchtgegevens te zoeken. Gebruik de bovenstaande zoekfuncties om een nieuwe zoekactie te starten.

Vliegvelden in Montenegro

Met directe vluchten vanaf Nederland

Tivat vliegveldPodgorica vliegveld
Hier vindt u de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in Montenegro: Aeroflot-vluchten naar Montenegro, Air Serbia-vluchten naar Montenegro, Austrian Airlines-vluchten naar Montenegro

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.