Kaart

New Jersey Vliegveld informatie

Op deze pagina vindt u luchtvaartmaatschappijen die naar New Jersey vliegen. Klik op de verschillende links voor meer informatie over luchthavens in New Jersey: locaties, routes, live vertrektijden en aankomsten, etc.

Met Skyscanner vindt u de goedkoopste vluchten naar New Jersey, (met keuze uit honderden luchtvaartmaatschappijen, waaronder United, Delta, American Airlines). U hoeft geen specifieke datums op te geven en zelfs een exacte bestemming is niet nodig. Hierdoor is Skyscanner de gemakkelijkste manier om goedkope vluchten voor uw reis te zoeken.
Als u een goedkope vlucht naar New Jersey wilt boeken, kiest u uit de onderstaande lijst met vluchten naar New Jersey of gebruikt u de links aan de zijkant van de pagina om meer vluchtgegevens te zoeken. Gebruik de bovenstaande zoekfuncties om een nieuwe zoekactie te starten.

Vliegvelden in New Jersey

Met directe vluchten vanaf Nederland

New York Newark vliegveld
Hier vindt u de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in New Jersey: United-vluchten naar New Jersey, Delta-vluchten naar New Jersey, British Airways (BA)-vluchten naar New Jersey

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.